Faldunderlag og faldgrus

Hos Vognmand.dk kan du købe faldunderlag i form af faldgrus – også kaldet faldunderlagsgrus. Gruset er 1-4 mm i diameter, hvilket er en optimal størrelse til stødabsorbering ved fald. Faldgrus mindsker dermed risikoen for – og omfanget ved – fald og skader.
Vi leverer faldgrus til hele Sjælland og tilbyder hurtig dag til dag levering.

Levering af faldgrus i løsvægt

Alt vores grus – og alle vores øvrige materialer – leveres i løsvægt. I praksis betyder det, at du får leveret en bunke med faldgrus i din indkørsel eller et andet sted på matriklen; afhængigt af, hvad der passer dig bedst, og hvad der i praksis kan lade sig gøre. Vi tilbyder både levering med tippelad og med grab, så vores levering er meget fleksibel.

Uanset, om du er privat, der skal tilgå gruset med en trillebør og en skovl, eller gruset skal bruges i erhvervsmæssigt sammenhæng, er vores erfaring, at det er lettest at tilgå en bunke frem for emballeret grus.

Emballagefri levering er naturligvis også et mere bæredygtigt valg.

Faldunderlag pris: Hvad koster faldunderlag?

Faldunderlag fås i en række forskellige materialer, men det naturlige og billige valg er faldgrus. Sammenlignet med syntetiske materialer, er faldgrus meget billigt, og det er desuden nemt at vedligeholde; når der med tiden trænges til en opfyldning, kan der blot hældes et nyt lag faldgrus ovenpå det gamle.

Den præcise pris på faldgrus afhænger af mængde og leveringsform. Da vi både leverer med tippelad og grab, kan du i visse tilfælde få leveret gruset præcis dér, hvor du skal bruge det. Alternativt kan du få læsset af i umiddelbar nærhed, hvor det er muligt.

Du kan bruge vores prisberegner til at beregne din pris på faldgrus.

Faldunderlag til legeplads

Typisk bruges der faldunderlag til gynger og legeplads, så børn ikke slår sig nær så meget, hvis uheldet er ude, og de falder ned fra gynge eller legetårn. Godkendt faldunderlag er i et materiale, der kan bevæge sig, og som på den måde absorberer stødet.

Man kan fristes til at tro, at det bløde græs tager af for faldet, men under græsset er der jord, som i sommermånederne er tør og hård, hvilket kun forværrer et fald. Det er derfor en væsentligt bedre sikkerhed med faldgrus under gynger og legeplads; uanset om der er tale om en privat have, en offentlig legeplads eller en legeplads i erhvervsmæssig sammenhæng.

Hvordan virker et faldunderlag?

Et faldunderlags opgave er at afbøde et fald, uanset om der er tale om et fald fra en gynge eller et fald fra et legetårn. Materialet skal have særlige egenskaber for at blive certificeret. Det indebærer blandt andet, at det ikke må indeholde materialer, der kan gøre yderligere skade ved fald som f.eks. sten. Materialet skal desuden kunne give eller flytte sig tilstrækkeligt til at give en stødabsorberende effekt ved fald. Det kan faldgrus, da materialet forskydes ved fald, hvilket har en meget stødabsorberende effekt.

Ved anlægning af legeplads eller montering af gyngestativ, bør du altid tænke i faldunderlag, da det er en forebyggelse, du ikke vil være foruden, hvis barnet skulle falde af gyngen eller ned fra legetårnet.

Vognmand.dk leverer både faldunderlag til private og erhverv. Vores faldunderlag er faldgrus i størrelsen 1-4 mm. Materialet er naturligvis fri for skadelige elementer og er certificeret som faldunderlag.

© Copyright vognmand.dk