Knust asfalt til indkørsel

Få leveret knust asfalt til indkørsel i løsvægt; du bestemmer selv mængden. Leveres aftippet eller aflæsset med grab. Dag til dag levering på Sjælland.

Vælg den nemme løsning og få leveret knust asfalt til indkørsel i stedet for besværlige big bags, der er svære at komme til, og som kræver afskaffelse af affald efterfølgende.

Hos Vognmand.dk kan du bestille knust asfalt til indkørsel i præcis den mængde, du skal bruge. Stabiliseringsmaterialet bliver leveret direkte i din indkørsel eller have. Vi leverer fra dag til dag på hele Sjælland.

Du kan enten få det aftippet i indkørslen eller på lageret eller fragtet over hegn eller hæk med grab. På den måde har du den knuste asfalt tættest på dit projekt, så du ikke skal bruge unødvendig lang tid på at flytte det efterfølgende.

Få hjælp til mængdevalg

Fordelen ved levering i løsvægt er, at du kan få leveret præcis dén mængde knust asfalt, du har behov for. Er du i tvivl om, hvordan du skal beregne mængden – eller om din beregning holder stik – sidder vi altid klar ved telefonen for at hjælpe og vejlede. Du kan dog starte med at prøve vores smarte mængdeberegner.

Som udgangspunkt anbefaler vi et stabiliseringsgrundlag på minimum 15 cm til private indkørsler og 20-25 cm til indkørsler til tunge køretøjer.

  • Minimum 15 cm knust asfalt til private indkørsler
  • Minimum 20 cm knust asfalt til indkørsler til tungere køretøjer

Er du i tvivl, så ring og lad os få en snak!

Hvad er knust asfalt?

Knust asfalt er overskudsasfalt fra blandt andet gamle veje og fortove. Asfalten er blevet fjernet, men i stedet for at bruge ressourcer på at bortskaffe, knuses den i små stykker af 0-32 mm, så den kan genbruges som stabiliseringsunderlag til indkørsler, parkeringspladser og vejanlæg.

Fordelen ved knust asfalt er, at der ikke skal bruges ressourcer på at bortskaffe den brugte asfalt. Miljømæssigt er knust asfalt dermed et godt valg som stabiliseringsmateriale.

© Copyright vognmand.dk