Betongrus

Vælg betongrus i 0-4 eller 0-8 mm til støbe- og pudseopgaver. Køb billigt betongrus i ønsket mængde her, og få dag til dag levering på adressen.

Hos Vognmand.dk kan du købe betongrus i flere størrelser. Betongruset er sø-materiale, som er fint i strukturen, og dermed oplagt at bruge til støbe- og pudseopgaver. Gruset kaldes af samme årsag også for muregrus.

Vi sælger betongrus i følgende typer:

● Betongrus 0-4 mm
● Betongrus 0-8 mm

Valget afhænger af, hvor fint et materiale, du ønsker at arbejde med – og hvilket formål gruset skal bruges til.

Levering af betongrus i løsvægt

Alt vores grus leveres i løsvægt. Det er vores erfaring, at det er nemmere at modtage gruset på den måde. Det er nemt at gå til både for private og mindre erhvervsdrivende, der håndterer gruset med skovl og trillebør, men det er lige så nemt ved større projekter, hvor gruset håndteres maskinelt.

Vi tilbyder hurtig dag-til-dag-levering ved behov. Det betyder, at du kan komme i gang med dit mureprojekt med det samme – uanset mængden af betongrus, du har behov for. For at finde den helt rette mængde, kan du benytte vores mængdeberegner.

Derudover leverer vi naturligvis gruset dér, hvor det giver bedst mening for dig. Vi har både mulighed for at aflæsse i indkørslen eller på byggepladsen – men vi kan også levere med lastbil med grab, så hegn og hæk er ikke en hindring.

Har du som erhvervsdrivende behov for levering af betongrus med løbende intervaller, er du velkommen til at kontakte os for en aftale.

Hvad er betongrus?

Betongrus er et fint produkt bestående af en kornstørrelse på enten 0-4 mm eller 0-8 mm. Gruset kaldes også muregrus og vasket grus. Det er vasket helt fri for ler og øvrige jordmaterialer. Det gør det velegnet til støbning og pudsning, da det er nemt at arbejde med og giver en pæn og glat overflade.

Nogle af de opgaver, betongrus ofte bruges til, er følgende:

● Støbning og pudsning af sokkel
● Støbning af gulv
● Pudsning af væg

Specielt betongrus 0-4 mm, som er det fineste betongrus, kan også bruges til mange andre formål f.eks. sandkassesand og fugesand.

Betongrus pris: Hvad koster betongrus?

Betongrus er en behandlet grustype. Det vil sige, at der dels er sorteret en del større kornstørrelser fra, og at materialet er vasket fri for bimaterialer som f.eks. ler. Alt i alt er slutproduktet meget fint og rent, og det giver naturligvis en lidt højere pris end ubehandlet grus.

Til trods for det, er grus generelt et billigt materiale, og prisen hos Vognmand.dk er naturligvis også meget lav. Den nøjagtige pris på grus varierer i forhold til mængde og leveringsform.

© Copyright vognmand.dk