Knust beton

Vælg knust beton som stabilt underlag til indkørsel, sti eller vej. Køb billig knust beton i ønsket mængde leveret på adressen. Dag til dag levering.

Hos Vognmand.dk kan du købe knust beton 0-32 mm. Knust beton er et genbrugsmateriale, der er et godt alternativ til stabilgrus ved anlæg af indkørsler og stisystemer, men det kan også bruges til vejanlæg.

Vi forhandler knust beton i følgende varianter:

  • Knust beton
  • Knust beton og asfalt
  • Knust beton og tegl

Levering af knust beton i indkørsel eller have

Vi ved, at hurtig levering er en prioritet, når du er i gang med et projekt; uanset om du som privat skal i gang med en ny indkørsel, eller du som erhvervsdrivende eller entreprenør mangler materiale til det kommende projekt.

Hos Vognmand.dk kan du bestille knust beton online til levering på hele Sjælland. Vi leverer fra dag til dag, og du kan bestille præcis dén mængde, du har behov for.

Alle vores materialer leveres i løsvægt. Det er vores overbevisning, at det er nemmest at håndtere, når der skal laves belægninger eller havearbejde. Knust beton i løsvægt er nemmere at flytte rundt på, og du slipper for emballage.

Netop fordi det skal være så nemt som overhovedet muligt for dig som kunde, kan du også selv vælge, hvordan du vil have leveret din bestilling. Nogle foretrækker en bunke i indkørslen, men i mange tilfælde vil det være uhensigtsmæssigt; specielt hvis det er en ny indkørsel, du skal i gang med at lave.

Derfor bestemmer du selv, om bunken skal tippes af i indkørsel eller på byggepladsen, eller om skal det grabbes over hæk eller hegn for levering et andet sted på matriklen. Nemmere bliver det ikke.

Knust beton pris: Hvad koster knust beton?

Knust beton er en billig løsning til stabilt underlag til belægninger. Der er tale om et genbrugsprodukt, og priserne er derfor meget konkurrencedygtige. Vi har altid masser af knust beton på lager, så uanset mængde, kan vi levere fra dag til dag.

Tonprisen på knust beton varierer afhængigt af mængden. Transportomkostningerne er de samme, uanset om der bestilles 1 eller 3 ton, hvorfor tonprisen falder i takt med, at mængden stiger.

Vil du gerne kende den præcise pris for den mængde knust beton, du har behov for, kan du med fordel bruge vores prisberegner.

Hvilken type knust beton skal jeg vælge?

Knust beton bruges som et mere bæredygtigt alternativ til stabilgrus. Den knuste beton er nemlig et genbrugsprodukt af gamle betonrester. Der skal dermed ikke bruges ressourcer på produktion af stabilgrus eller afskaffelse af den gamle beton.

Den knuste beton stammer fra bygninger og er knust i mindre stykker. Vognmand.dk sælger knust beton i 0-32 mm i enten ren variant eller blandet med enten asfalt eller tegl.

Knust beton er et stærkt materiale, der også egner sig som stabilt underlag til belægninger til veje og pladser, hvor der skal køre tunge køretøjer. Som privat er det også et meget holdbart materiale til brug som stabilt lag under indkørsler. Hvilken type knust beton, du bør vælge, afhænger dog af formålet.

Knust beton til vej

Til vej med meget kørsel er et blandingsprodukt med knust beton at anbefale. Knust beton og tegl foretrækkes typisk til vejanlæg med let trafik, mens knust beton og asfalt anbefales til vejanlæg med tung trafik. Er der tale om stier, hvor der primært færdes fodgængere og cyklister, vil knust beton i ren form være det mest optimale materiale.

Knust beton til indkørsel

Til indkørsler er knust beton i ren form at foretrække. Tykkelsen på betonen varierer afhængigt af vægten på det eller de køretøjer, der primært vil befinde sig i indkørslen. Ved indkørsler til personbiler anbefales et lag på minimum 25 cm, mens indkørsler til tungere køretøjer kræver et lag på mindst 30-35 cm.

© Copyright vognmand.dk