Sand

Hos Vognmand.dk kan du købe sand i løsvægt leveret direkte til det sted på din grund, hvor det passer dig bedst. Vi leverer sand på hele Sjælland med hurtig dag til dag levering, og vi kan komme til de fleste steder, da vi både kan levere med tippelad og med grab. Det betyder, at uanset om du skal bruge sand i indkørslen, baghaven eller på byggepladsen, kan du få det leveret i umiddelbar nærhed, så du ikke skal flytte unødvendigt meget rundt på det efter levering.

Levering af sand i løsvægt

Sand – uanset type – leveres i løsvægt. Det giver en række fordele frem for emballeret sand. Først og fremmest er det nemmere at tilgå, uanset om det er med trillebør eller maskine. Derudover er det et mere bæredygtigt valg, da du slipper for emballage, og du sparer desuden tid og ressourcer på at bortskaffe emballagen efterfølgende.

Sand i løsvægt giver også den fordel, at du kan få bunken leveret dér, hvor du skal bruge den. Sandet kan enten tippes af i en bunke i indkørsel eller på en anden plads, hvor lastbilen kan komme til, men der er også mulighed for at få det grabbet af; f.eks. over hegn eller hæk. Det giver en meget fleksibel levering, der letter den efterfølgende arbejdsbyrde.

Sand pris: Hvad koster det at købe sand?

Sand er et af de mest brugte materialer til have og byg, da det dels er nemt at skaffe, billigt at købe og kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Jo finere sandet er, des flere formål kan det bruges til. Strandsand er med sine 0-2 mm det fineste sand på markedet.

Sand findes overalt i jorden, og der er altid rigeligt af det. Hos Vognmand.dk sælger vi sand i forskellige kornstørrelser til en meget konkurrencedygtig pris. Derudover leverer vi det på matriklen; uanset om det er i en privat indkørsel, på et lager eller på en byggeplads.

Den præcise pris på sand afhænger af den mængde, du skal bruge, og hvordan du vil have det leveret. Du kan beregne den nøjagtige pris ved at gøre brug af vores prisberegner.

Hvilket sand skal jeg vælge?

Hvilket sand, du bør vælge, afhænger af, hvad du skal bruge sandet til. Der er forskel på, om sandet skal bruges i en sandkasse, eller om det skal fungere som fyldsand i huller og render.

De overordnede forskelle på sand er størrelsen på sandkornene og indholdet:

Strandsand – der bl.a. bruges til sandkassesand – har en kornstørrelse på 0-2 mm. Der er altså tale om meget fint sand. Strandsand er desuden vasket fri for ler og andre bimaterialer.

Fyldsand – også kaldet sandfyld – har til gengæld en kornstørrelse på 0-8 mm og er dermed lidt grovere i teksturen. Derudover er det harpet fri for sten, men meget lerholdigt.

© Copyright vognmand.dk