Faldgrus

Faldgrus er det billige og naturlige valg som faldunderlag til legepladser og gynger. Hos Vognmand.dk kan du bestille faldgrus i den mængde, der passer dig, og du kan få det leveret allerede i morgen.

Prisen er naturligvis helt i bund, og vi er meget fleksible, når det kommer til levering, hvor du både kan vælge levering med tippelad og med grab, så faldgruset kan blive læsset af dér, hvor du har behov for det. Det mindsker den videre arbejdsbyrde og hjælper til en hurtigere afslutnig på projektet.

Hvor meget faldgrus skal jeg bruge?

Mængden af faldgrus, du skal bruge, afhænger af arealet på det område, hvor der skal lægges faldgrus. Er der tale om en legeplads med gynger, er det særligt vigtigt, at underlagssikre et stort område omkring gyngestativet; hellere for stort end for småt.

Vi anbefaler et lag på minimum 30 cm faldgrus. Tykkelsen afhænger i sidste ende af, hvor stor den potentielle faldhøjde er. Jo højere, der potentielt kan faldes fra, des tykkere bør laget af faldgrus være. Det vil sige, at laget af faldgrus under legetårne generelt bør være tykkere end laget af faldgrus under gynger.

 

Tommelfingerreglen er følgende:

  • Potentiel faldhøjde på 1,8 meter: 30 cm faldgrus
  • Potentiel faldhøjde på 2,4 meter: 35 cm faldgrus
  • Potentiel faldhøjde på 3,0 meter: 40 cm faldgrus

Bestilling af faldgrus i m3 eller ton

Vognmand.dk tilbyder online bestilling af faldgrus i både m3 og ton – afhængigt af, hvad der er nemmest for dig.

Er der tale om et enkelt projekt, der skal have lagt faldunderlag, kan du nemt udregne m3 ved at gange tykkelsen med arealet. For erhverv, hvor faldgruset skal bruges til flere forskellige projekter, er det typisk nemmere at bestille i ton.

Vær opmærksom på, at faldgrus ikke skal stampes. Det er vigtigt for formålet med faldunderlaget, at materialet ligger løst og kan flytte sig, da det absorberer fald og mindsker eventuelle skader.

Fordele ved faldgrus

Der er mange fordele ved at vælge faldgrus som faldunderlag:

  • Faldgrus er et naturligt og bæredygtigt materiale
  • Det har en god stødabsorberende effekt
  • Materialet er billigt og nemt at skaffe
  • Katte og andre dyr besørger typisk ikke i denne type grus
  • Det kan leveres direkte til din adresse og aflæsses, hvor det passer dig
  • Der er meget begrænset vedligeholdelse
  • Det er nemt at “reparere” underlaget ved at hælde nyt faldgrus ovenpå det gamle

Faldgrus har altså rigtig mange fordele. Du får et funktionelt og vedligeholdelsesfrit faldunderlag til en meget overkommelig pris.

© Copyright vognmand.dk