Harpet Muld og Muldjord

Vælg harpet muld som den sorterede jordløsning til havebrug. Køb billig harpet muld og muldjord i ønsket mængde leveret til adressen. Dag til dag levering.

Hos Vognmand.dk kan du købe harpet muld i forskellige størrelser, så der er muld til alle formål, uanset om du skal bruge harpet muld til græsplæne, opfyldning af huller, plantning af træer eller anlægning af urtehave.

De fleste af vores muldtyper er harpede. Det gælder følgende produkter:

  • Stadion muld
  • Komposteret muld
  • Harpet muld
  • Supermuld

Hvor fint, mulden er harpet, varierer fra muldtype til muldtype.

Levering af muldjord i løsvægt

Hos Vognmand.dk kan du få muldjord leveret direkte på din adresse på hele Sjælland; enten aftippet i forhave eller indkørsel – eller grabbet over hæk eller hegn.

Vores erfaring siger os, at muldjord i løsvægt er nemmere at håndtere i forbindelse med både private haveprojekter og erhvervsbrug frem for muldjord i bigbags. Jorden kan leveres dér, hvor du har behov for den, og du behøver ikke at bruge tid og energi på at tømme og efterfølgende afskaffe de store plastsække.

Muldjord priser: Hvad koster muldjord?

Prisen på muldjord varierer afhængigt af type og mængde. Råmuld er billigere end supermuld, da der ikke er brugt ressourcer på at harpe jorden. Til gengæld kan råmuld ikke bruges til samme formål som supermuld.

Jo større mængde muldjord, du bestiller, des lavere bliver tonprisen. Det skyldes, at levering med lastbil koster det samme, uanset om du bestiller 1 eller 5 ton muld.

Vil du gerne kende den nøjagtige pris for den mængde muldjord, du har behov for, kan du med fordel gøre brug af vores prisberegner.  Har du behov for hjælp til at vurdere, hvor meget muldjord, du skal bruge til et givent projekt, er du velkommen til at ringe til os for vejledning.

Hvad er harpet muld?

Harpet muld – også kaldet harpet muldjord – er jord, der er sorteret fri for større sten, grene og løv. Jo mindre størrelse harpning, des finere muld. Harpet muld 0-25 mm er muldjord, hvor der kan forekomme mindre sten, grene og lerklumper i størrelser op til 25 mm. Sådan en type muld er god til opfyldning af huller og til anlægning af græsplæne.

Som højbedsmuld og krukkemuld bør du vælge en finere harpet muld, f.eks. vores harpede muldjord i kvalitet 1, som er harpet meget fint, eller vores supermuld, der – udover at være harpet fint – også er ukrudtsfri.

© Copyright vognmand.dk