Kampesten

Vælg kampesten til højbede eller støttemure, og form din have naturligt. Køb billige kampesten i ønsket mængde her. Dag til dag levering på hele Sjælland.

Hos Vognmand.dk kan du købe billige kampesten til haven. Kampesten kaldes også marksten, natursten eller store sten til haven. Stenene er 20-80 cm i diameter.

Kampesten er et klassisk og naturligt valg til formning af have og kan blandt andet bruges til højbede, som støttemur, til omkransning af terrasser og som afmærkning af, hvor der ikke må køres ind.

Levering af kampesten i løsvægt

Kampesten leveres i løsvægt. Det gør de, fordi det er nemmest for dig som bruger at håndtere dem på den måde, uanset om det er med håndkraft eller med maskinel kraft. Stenene bestilles i ton, og der går typisk 30-40 sten på et ton.

Vores kampesten leveres med lastbil – enten med tippelad eller grab. Du kan dermed næsten altid få leveret stenene dér, hvor du har behov for dem – også selvom det ikke er i indkørslen, da vi nemt kan grabbe sten over hæk og hegn.

Kampesten pris: Hvad koster kampesten?

Kampesten er et naturprodukt, der er nemt at skaffe. Hos Vognmand.dk bestræber vi os altid på at have de bedste priser på kampesten og andre sten til have og byg.

Den nøjagtige pris på kampesten afhænger af, hvor mange ton sten du skal bruge, og hvordan du vil have dem leveret. Du kan nemt og hurtigt beregne din pris via vores prisberegner.

Hvad er kampesten – og hvad bruges kampesten til?

Kampesten er store marksten. Stenene fås i forskellige størrelser. Vores sten er 20-80 cm. Kampesten er et naturprodukt, der er dekorativt i haven, men som samtidig kan bruges til opbygning af støttemure og højbede.

Forslag til brug af kampesten:

  • Kampesten til mur
  • Kampesten til bed
  • Kampesten til højbed
  • Kampesten til terrasse
  • Kampesten til afmærkning

Hvis du er i tvivl om, hvor stor en mængde kampesten, du skal bruge til dit projekt, kan du gøre brug af vores mængdeberegner.

Byg en mur af kampesten

Det er en ældgammel tradition at bygge mure af store sten. Murene ses over hele verden og bruges blandt andet som afgrænsning af grund, som hegn til kreaturer og som diger og støttemure.

Du kan nemt bygge en mur af kampesten selv. Alt, det kræver, er et stort læs sten og en god portion tålmodighed. Det handler nemlig i høj grad om at finde de sten, der passer bedst sammen. Det er lidt af et puslespil at opbygge en støttemur, men det er det hele værd.

Udover at finde sten, der passer sammen, er det vigtigt, at muren bygges med forskudte fuger, med en hældning på minimum 15% og med en plan overflade. Det giver en stærk og holdbar mur, der kan stå i hundredvis af år.

© Copyright vognmand.dk