Perlesten

Hos Vognmand.dk kan du købe billige perlesten fra sø og bakke, der er vasket fri for ler og jord. Stenene er rene og pæne og egner sig til dekorative formål i haven, samt som belægning på gangstier. Vi leverer sten på hele Sjælland med dag til dag levering, så du kan modtage dine perlesten allerede i morgen.

Levering af perlesten i løsvægt

Vi leverer altid fra dag til dag på hele Sjælland. Du kan bestille perlesten i løsvægt, hvilket er den nemme, fleksible og emballagefri løsning, når det kommer til levering af sten. Det betyder dels, at du slipper for at bortskaffe emballage, men også at du kan bestemme, hvor bunken med perlesten skal tippes eller grabbes af; vi leverer nemlig både med tippelad og grab.

Er du i tvivl om, hvor stor en mængde perlesten, du skal bruge, kan du prøve vores mængdeberegner.

Perlesten pris: Hvad koster perlesten?

Vogmand.dk er beliggende tæt ved grusgraven, og det sikrer dig nogle meget fordelagtige priser på sten, grus og øvrige materialer.

Din pris på perlesten afhænger af mængde og leveringsform. Brug vores prisberegner til at beregne din nøjagtige pris på perlesten inkl. levering.

Hvad bruges perlesten til?

Perlesten er vores mindste type sten. Derudover er de vaskede, hvilket betyder, at det er rene og pæne sten, du modtager. Perlesten bruges hyppigt som bunddække og dekoration i bede og krukker, men størrelsen egner sig også fortrinligt til belægning på gangstier, hvilket oftest ses på kirkegårde.

Stenenes størrelse gør dem nemme at rive i, hvorfor det er nemt at fjerne løvfald fra stier belagt med perlesten. De er også meget ukrudtshæmmende, hvilket gør både stier og bede med perlesten nemme at holde.

Udover bunddække, dekoration og belægning, kan perlesten også med fordel bruges som underlag til træterrasser for at forebygge mus og rotter. Gnaverne kan nemlig ikke lide at færdes i materialet og vil dermed holde sig væk.

© Copyright vognmand.dk