Stenmel

Hos Vognmand.dk forhandler vi forskellige typer og farver af stenmel. Alt vores stenmel er 0-2 mm, så der er tale om et meget fint materiale, der er velegnet til mange forskellige formål. Stenmelet er ukrudtsfrit, hvilket gør det til et praktisk materiale at bruge til både stier og indkørsler samt øvrige flisebelægninger.

Levering af stenmel i løsvægt

Vi forstår vigtigheden af hurtig levering, når det kommer til bygge- og havematerialer. Jo hurtigere et projekt kan komme i gang, des hurtigere kan det også blive færdigt. Derfor har vi altid lynhurtig dag til dag levering på hele Sjælland.

Ydermere vægter vi en fleksibel levering; forstået på den måde, at du kan få leveret stenmel og andre materialer i den mængde, du skal bruge – på det sted, du skal bruge det. Vi leverer både med tippelad og med grab, så vi kan læsse af de fleste steder – selv over hæk eller hegn.

Stenmel pris: Hvad koster stenmel?

Stenmel er et lidt dyrere stenmateriale. Dels fordi det er lavet af granit, og dels fordi det er knust ganske fint. Der er dog tale om et materiale med rigtig mange fordele, som tjener sin pris ind igen. Hos Vognmand.dk får du stenmel billigt leveret direkte på adressen.

Den præcise pris på stenmel afhænger af type, mængde og leveringsform. Du kan beregne din pris ved at bruge vores prisberegner.

Hvad er stenmel?

Vores stenmel består af knust granit. Farven på stenmelet afhænger dermed af granittypen. Stenmel kan bruges til mange forskellige formål, da der er tale om et både fint og æstetisk materiale. Du kan bruge stenmel som belægning på stier, som underlag til granitbelægninger og som et godt alternativ til fugesand.

Ved at bruge stenmel som alternativ til fugesand, opnår du dels, at fugen bliver hårdere og mere modstandsdygtig, og dels er stenmelet ukrudtsfrit, hvilket gør det tæt på vedligeholdelsesfrit.

Hvordan lægger man stenmel?

Hvordan, du lægger stenmel, afhænger af formålet. Skal det bruges som egentlig belægning på en sti? Som belægning på en petanquebane? Som underlag på en indkørsel af granitskærver? Eller som alternativ til fugesand mellem fliser?

Som egentlig belægning, skal der bundsikres og stabiliseres som ved andre typer af belægninger; med bundsikringsgrus og stabilgrus. Som underlag under granitskærver er der tale om mere æstetisk brug, og der vil et par centimeter være nok. Som fugemateriale mellem fliser, skal det blot fejes ned mellem fliserne som ved brug af fugesand.

Vær opmærksom på, at stenmel bør stampes ved belægninger som alle andre belægningsmaterialer.

© Copyright vognmand.dk