Småsten

Se vores udvalg af småsten til indkørsler, bede, dræn og gårdspladser. Køb billige småsten i ønsket mængde her. Dag til dag levering på hele Sjælland.

Hos Vognmand.dk kan du købe billige småsten til haveprojekter, belægninger og dræn. Du kan få småsten i alle størrelser, og alle sten kan fås i både bakke- og sømateriale. Vi er beliggende meget tæt ved grusgraven, og det betyder, at vores priser er helt i bund.

Vi sælger følgende typer af småsten:

Valget af sten, afhænger af formålet. Perlesten egner sig til belægning af stier og dekoration i bede og krukker. Ærtesten egner sig til belægning af indkørsler og gårdspladser. Nøddesten kan også bruges ved belægning, men egner sig særligt godt til faskiner og dræn. Singles sten er de største sten i kategorien og bruges ved faskiner og dræn og omkring husmure.

Levering af småsten i løsvægt

Du kan få leveret småsten fra dag til dag på hele Sjælland til en meget skarp pris.

Alle typer af småsten leveres i løsvægt. Det er vores erfaring efter mange års handel med sten, at det er den nemmeste løsning for dig som køber – uanset om du skal bruge sten privat til et haveprojekt, eller du er anlægsgartner, brolægger eller anden form for erhvervsdrivende.

Levering i løsvægt betyder, at du dels kan bestille den mængde småsten, som du har behov for. Hos os kan du vælge at bestille i enten ton eller m3, og du kan med fordel få hjælp af vores mængdeberegner.

Levering i løsvægt betyder også, at du får stenene leveret i en bunke på matriklen, men at du selv har indflydelse på, hvor vi skal læsse af. Du har mulighed for at få tippet af, hvor lastbilen kan bakke til, og at få grabbet over hæk eller hegn. Vi er altså meget fleksible, når det kommer til levering.

Småsten pris: Hvad koster småsten?

Sten er generelt et materiale, der er nemt og billigt at skaffe, og da vi fysisk er placeret lige i nærheden af grusgraven, er vores priser kun endnu bedre. Din pris på småsten afhænger af den type, du skal bruge, samt mængde og leveringsform.

Vil du gerne kende den præcise pris, inden du bestiller, kan du bruge vores prisberegner.

Hvilken slags småsten skal jeg vælge?

Småsten er et overbegreb for de forskellige slags sten i mindre størrelser. Småsten kommer i forskellige størrelser, farver og udformninger, og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type sten, du vælger. Vælger du for små sten til en indkørsel vil det f.eks. have den konsekvens, at stenene sætter sig fast i mønsteret på dækket. For store sten vil derimod flytte sig uhensigtsmæssigt meget, når der køres på dem.

Småsten til indkørsel: Til indkørslen bør du vælge ærtesten eller nøddesten, da disse typer af sten har den bedste størrelse til netop dét formål.

Småsten til haven: Hvilken type sten, du bør vælge til haven, afhænger af, hvor i haven de skal bruges. De større sten som nøddesten og singles sten egner sig godt til dræn – også rundt om huset, mens både ærtesten, nøddesten, perlesten og singles sten kan bruges som dekoration og bunddække.

Småsten til bed: Både ærtesten, nøddesten, perlesten og singles sten egner sig til brug i bed. Det er altså en smagssag, om du er til små sten eller større sten. Perlesten er de mindste af småstenene, og singles sten er de største. Vores perlesten er vaskede og er dermed ekstra pæne til dekorationsbrug.

© Copyright vognmand.dk