Strandsand

Vælg fint strandsand som sand til sandkasse. Fri for ler og sten. Køb billigt strandsand i ønsket mængde her. Hurtig dag til dag levering på hele Sjælland.

Strandsand er fint sand, der er perfekt til sandkasser og som fugesand. Hos Vognmand.dk sælger vi billigt strandsand leveret direkte til din adresse. Vi leverer fra dag til dag på hele Sjælland – nemmere bliver det ikke at fylde en sandkasse; uanset om det er en mindre sandkasse i baghaven eller en stor sandkasse på offentlig legeplads eller i en institution.

Hvad bruges strandsand til?

Strandsand bruges primært som sand i sandkasser. Sandet kan også bruges som alternativ til fugesand ovenpå flisebelægninger. Strandsand har også en god ukrudtshæmmende effekt. Hvis du har en rest strandsand tilovers, efter sandkassen er fyldt, er det dermed udmærket at feje ud over fliserne for en opfriskning af fuger.

Køb strandsand til sandkassen

Strandsand er vores fineste type af sand. Det er vasket fri for uønskede bimaterialer som f.eks. ler, og kornstørrelsen er på kun 0-2 mm. Det er det fine sand, du kender fra stranden, som er sorteret fri for sten, skaller, tang, osv. Tilbage er der et blødt og behageligt materiale, der er perfekt til sandkassen.

Når strandsand bliver tilført vand, er det desuden nemt at modellere, hvilket er endnu en egenskab, der passer til sand til børn. Det kan bruges til sandkager og sandslotte, og det holder formen – lige til det tørrer.

Strandsand pris: Hvad koster strandsand?

Strandsand hentes op fra havbunden, sorteres og vaskes. Det er et lettilgængeligt og meget billigt materiale. Jo større mængder, du køber, des lavere bliver tonprisen. Små poser med sand vil dermed være den dyreste løsning, mens sand i løsvægt er den billigste.

Den nøjagtige pris på strandsand kan du beregne ved hjælp af vores prisberegner.

Hvor meget strandsand skal jeg bruge?

Strandsand kan hos Vognmand.dk købes i både ton og m3. Mens erhvervsdrivende typisk foretrækker at købe sand i ton, er det oftest nemmest for private at bestille i m3. Det giver nemlig mulighed for at bestille akkurat dén mængde sand, du har behov for til din sandkasse. Du ganger blot arealet med det ønskede lag sand.

Har du en sandkasse på 12 m2, hvor der ønskes et 20 cm lag sand, ser regnestykket således ud:

12 m2 x 0,20 m = 2,4 m3

I tilfældet skal du altså bruges 2,4 m3 sand. Det anbefales at bestille lidt mere, end du skal bruge, da der altid går lidt sand tabt ved levering og flytning. Overskydende sand kan gemmes til at genopfylde sandkassen eller fejes ud over fliseterrassen for en opfriskning.

© Copyright vognmand.dk