Ærtesten

Se vores udvalg af fine ærtesten til indkørsler, gårdspladser og gangstier. Køb billige ærtesten i ønsket mængde her. Dag til dag levering på Sjælland.

Hos Vognmand.dk kan du købe billige ærtesten til indkørsel, gårdsplads, gangstier og dræn. Vi er beliggende tæt ved grusgraven, hvilket giver os mulighed for at tilbyde sten og andre materialer til nogle meget fordelagtige priser.

Du kan købe ærtesten fra henholdsvis sø og bakke:

  • Ærtesten fra sø er sten, der er hentet op fra hav og sø. Stenene er 6-16 mm i diameter, lyse i nuancerne og med afrundede former.
  • Ærtesten fra bakke er sten udvundet fra grusgraven. Stenene er 8-16 mm i diameter, mørkere i nuancerne og mere kantede.

Det er vigtigt at bestille den rigtige mængde af ærtesten til netop dit projekt, da du ellers risikerer en belægning, hvor du “synker i”. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at ringe til os for råd og vejledning.

Levering af ærtesten i løsvægt

Alle vores sten og øvrige materialer leveres i løsvægt. Vores erfaring siger os, at det er nemmest at modtage en bunke med ærtesten, der kan læsses af, hvor det passer dig, og som er nem at komme til med trillebøren.

Vi tilbyder levering på hele Sjælland og leverer typisk fra dag til dag. Levering kan både foregår med lastbil med tippelad og med lastbil med grab; afhængigt af, om du vil have læsset af i indkørslen, på byggepladsen eller over hækken. Vi er meget fleksible og læsser af dér, hvor det giver bedst mening for dig.

Ærtesten pris: Hvad koster ærtesten?

Prisen på ærtesten afhænger af den mængde og type, du skal bruge – og hvordan du ønsker stenene leveret. Vi sælger henholdsvis ærtesten fra sø og ærtesten fra bakke. Begge sten egner sig til samme formål; stier, gårdspladser, indkørsler og som dræn. Udseendet varierer, og det er dermed en smagssag, hvilken type ærtesten, du bør vælge.

Generelt er det billigere pr. ton at købe større mængder ærtesten. Vi sælger dog ærtesten til meget fordelagtige priser, uanset mængde. Vores virksomhed er beliggende ganske tæt ved grusgraven, og det tillader os at prissætte til din fordel.

Vil du gerne kende prisen på ærtesten til dit projekt, kan du gøre brug af vores prisberegner.

© Copyright vognmand.dk