Grus til indkørsel

Vælg stabilgrus 0-16 mm eller stabilgrus 0-32 mm som grus til indkørsel. Køb billigt grus til indkørsel i ønsket mængde her, og få dag til dag levering.

Hos Vognmand.dk kan du købe grus til indkørsel i form af stabilgrus. Vores stabilgrus giver et godt og stabilt underlag, så indkørslen forbliver jævn i fremtiden. Vi anbefaler stabilgrus 0-32 mm til langt de fleste typer af indkørsler, og det kan du købe i løsvægt i ønsket mængde her på siden.

Levering af grus til indkørsel i løsvægt

Vi bestræber os på at have Sjællands korteste leveringstider på grus til indkørsel. Det betyder, at vi leverer fra dag til dag på hele Sjælland. Derudover ved vi, at fleksibilitet er vigtigt i alle have- og byggeprojekter, så vi læsser af dér, hvor det passer dig.

Det giver sjældent mening at læsse flere tons grus af i indkørslen, hvis det netop er indkørslen, der skal renoveres. Om du vil have det læsset af i forhaven eller grabbet over hækken til baghaven er dog helt op til dig.

Billig grus til indkørsel – hvad skal jeg vælge?

Det kan være fristende at vælge det billigste grus, når du skal anlægge eller omlægge indkørsel, men du bør langt hellere se efter det bedste grus til formålet. Der er forskel på grus i forhold til indhold og størrelse på gruskornene, og begge dele er afgørende for det endelige resultat.

Afhængigt af det underlag, der i forvejen befinder sig på det område, hvor du skal lave indkørsel, skal du bruge 2-3 forskellige slags grus. Er det en gammel indkørsel, der skal laves om, kan du typisk nøjes med 2 forskellige lag, da bundsikringslaget ofte kan genbruges.

  • Nederst skal der være et bundsikringslag; afhængigt af jordtypen, der ligger i forvejen. Ved meget porøs eller våd jord, bør du lægge bundsikringsgrus eller drængrus som bundsikring.
  • Dernæst skal der være et stabiliserende underlag som f.eks. stabilgrus 0-32 mm. Vær opmærksom på, at laget skal stampes, så det skal være 1,3 x tykkere, end du ønsker det endelige lag.
  • Selve fliserne bør lægges i fint afretningsgrus, der også bør stampes. Her gælder reglen med at lægge 1,3 x den færdige tykkelse også. Oftest vil man lægge 6,5 cm og ende med 5 cm i afretningsgrus.

Alle typer af grus til indkørsel kan naturligvis bestilles og leveres direkte til din adresse via Vognmand.dk.

 

© Copyright vognmand.dk