Knust asfalt

Vælg knust asfalt som det miljøvenlige alternativ til stabilgrus, når du skal anlægge vej eller fortov. Bestil knust asfalt billigt i ønsket mængde her.

Til anlægning af mark-, og grusvej samt indkørsler og mindre parkeringspaldser kan du bruge knust asfalt eller knust asfalt/beton som stabiliserende underlag. Knust asfalt er et mere bæredygtigt alternativ, da der er tale om et genbrugsmateriale. Den knuste asfalt komprimerer og bliver hård, hvilket især til disse type belægninger er en fordel.

Hos Vognmand.dk leverer vi knust asfalt direkte til døren i løsvægt. Det betyder, at du kan bestille præcis den mængde, du har behov for til netop dit projekt; uanset om du mangler genbrugsstabil som privat eller erhverv.

Vores erfaring siger os, at det er nemmere for dig som kunde at få leveret en bunke knust asfalt dér, hvor du skal bruge den. Det kan være aftippet i indkørslen, for enden af grusvejen eller læsset med grab over hækken. På den måde kan du få præcis dén mængde, du står og har brug for, dér hvor du har brug for den. Og du skal ikke bruge tid på at skaffe dig af med affald fra big bags efterfølgende.

Vi har mange års erfaring med at levere materialer til belægning til både private og erhverv. Vi har altid meget materiale på lager og mange biler kørende, så ingen opgave er for stor; ej heller større erhvervsprojekter.

Levering der passer dig

Hos Vognmand.dk leverer vi materialer fra dag til dag på hele Sjælland, så du kan komme i gang med dit projekt med det samme. Vi forstår nemlig vigtigheden af at komme hurtigt i gang, så projektet kan blive tilsvarende hurtigt afsluttet.

Af samme årsag kan du også vælge præcis den leveringsløsning, der gør projektet lettest for dig; uanset om du vil have tippet en bunke af i indkørslen, eller du foretrækker at få det fragtet over hækken eller hegn..

Hvornår bruges knust asfalt?

Knust asfalt kan bruges til de fleste  belægningsprojekter. Et stabiliserende underlag kræves til belægning, uanset om der er tale om en flisegang, en markvej eller anlægning af fortov. Det stabiliserende underlag sørger for, at belægningen bliver stabil, og at den også forbliver stabil med tiden.

Knust asfalt kan blandt andet bruges til følgende belægninger:

  • Mark- og grusveje
  • Indkørsler
  • Fortove
  • Asfalterede veje
  • Parkeringspladser

Det er dog især ved mark- og grusveje, at knust asfalt er en fordel at bruge grundet dens komprimerende evner. Til indkørsler og veje vil de fleste vælge knust beton, og til tung trafik vil en blanding af knust asfalt og beton være at foretrække. Vi forhandler naturligvis alle typer og blandinger.

Hvor meget knust asfalt har jeg brug for?

Mængden af knust asfalt, du skal bruge, afhænger af dit projekt. Dels af størrelsen i m2 og dels af belægningstype- og formål. Jo mere vægt, den færdige belægning skal udsættes for, des tykkere bør det stabiliserende underlag være.

Tommelfingerreglen siger, at en indkørsel minimum bør have en stabiliserende underlag på 15 cm, hvor pladser med tungere trafik bør have et lag på minimum 20-25 cm og vejanlæg minimum 25-30 cm.

Er du i tvivl om mængden, er du altid velkommen til at ringe til os for at få vejledning. Det er ærgerligt at bestille for lidt og ikke kunne blive færdig – men det er også tilsvarende ærgerligt at have 1 ton knust asfalt i overskud, når parkeringspladsen er færdig. Vi sidder derfor klar til at hjælpe ved telefonen, så du kan få bestilt den helt rigtige mængde.

Knust asfalt priser: Hvad koster knust asfalt?

Prisen på knust asfalt varierer afhængigt af mængde og leveringsform. Tonprisen er generelt lavere, jo større mængder du bestiller af én omgang. Er du i tvivl om den mængde, du skal bruge, kan du gøre brug af vores praktiske mængdeberenger.

Når kender mængden, kan du bruge vores prisberegner til at udregne den præcise pris inkl. levering på knust asfalt. Du kan vælge at beregne pris både ud fra ton og m3.

Regler for brug af knust asfalt

Er knust asfalt lovligt at bruge som stabilt underlag ved belægning? Det korte svar er ja, at det typisk ikke er noget problem – og slet ikke til private formål.

Skal der anlægges vej eller fortov, kan der indimellem være kommunale regulativer, som skal undersøges forinden. Er knust asfalt ikke tilladt at bruge i din kommune, kan du i stedet bruge stabilgrus eller knust beton til projektet.

© Copyright vognmand.dk