Støbemix

Støbemix er en blanding af sand og sten, der bruges til at støbe beton. Ved at vælge støbemix, slipper du for selv at indkøbe og blande sand og sten. Blandingen er i de rette forhold og klar til brug. Hos Vognmand.dk bestiller du støbemix i løsvægt. Det gør det nemmere for dig at bestille den mængde, du skal bruge, og du behøver ikke at bekymre dig om bortskaffelse af affald fra støbemix bigbag efterfølgende.

Vores støbemix er i størrelsen 0-16 mm og egner sig til mange forskellige støbeopgaver. Støbemix 0-16 mm er et lidt grovere alternativ til støbemix 0-8 mm. Støbemix 0-16 mm egner sig godt som beton blanding til støbning af fundament, gulv og sokkel. Alt, du skal gøre, er at tilføje cement og vand – så har du den perfekte støbeblanding.

Vi leverer støbemix fra dag til dag på hele Sjælland.

Levering af støbemix i løsvægt

Få leveret støbemix til en hvilken som helst støbeopgave direkte i indkørsel – eller over hækken. Hos Vognmand.dk leverer vi på hele Sjælland, og vi læsser af dér, hvor det passer dig bedst, så dit støbeprojekt bliver lettest muligt.

Vil du have tippet af i en bunke i indkørslen, er det dét, vi gør. Foretrækker du til gengæld din bunke af støbemix i haven, på lageret eller på byggepladsen, kommer vi med en stor bil med grab, der kan læsse over hæk og hegn.

Både ved større og mindre byggeprojekter er det vigtigt, at arbejdsgangen går nemt og hurtigt, og det vil vi gerne bidrage til ved at placere dine materialer dér, hvor de rent faktisk skal bruges.

Det nemme valg ved støbning

Støbemix er det nemme valg, når du skal støbe; næsten uanset hvad du skal støbe. Støbemixen skal blot opblandes med cement og vand, og så er betonen klar til brug. Er der tale om mindre projekter, kan du nemt blande i en trillebør, så du hurtigt kan læsse af efter endt blanding.

Støbemix 0-16 mm i forskellige varianter kaldes blandt andet også:

  • Støbemix til gulv
  • Støbemix til fundament
  • Støbemix til sokkel

Overordnet set har vi to forskellige varianter af støbemix; alm. støbemix og støbemix sø. Størrelsen er den samme på 0-16 mm. Forskellen er, at støbemix sø er sømateriale hentet op fra havet. Denne form for støbemix kaldes også ærtegrus. Hvad, der foretrækkes, er langt hen ad vejen en smagssag, og du kan fint bruge begge typer af støbemix til dit projekt.

Hvor meget støbemix skal jeg bruge?

Hvor meget støbemix, du skal bruge, afhænger af, hvad du skal støbe. Dels af selve arealet, men også af formålet. Det skyldes, at blandingsforholdene varierer afhængigt af formål.

Rundt regnet giver 1 m3 støbemix 0,8 m3 færdig beton. Mængden, du bør bestille, afhænger dermed af, hvor tykt et lag beton, du har behov for at lægge.

Er du i tvivl om, hvor meget støbemix, du skal bestille, kan du bruge vores mængdeberegner. Vi sidder naturligvis også altid klar til at hjælpe. Ring til os og få en snak om projektet.

Støbemix pris: Hvad koster støbemix?

Prisen på støbemix afhænger af mængde og leveringsform. Selve transporten koster det samme, og prisen inkl. transport vil derfor falde i takt med en stigende mængde.

Vil du gerne kende den helt præcise pris for den mængde støbemix, du står og har brug for, kan du bruge vores prisberegner. Med prisberegneren kan du både se pris ud fra antal ton og antal m3; afhængigt af, hvad du foretrækker.

 

© Copyright vognmand.dk