Nøddesten

Se vores udvalg af nøddesten i forskellige størrelser til faskiner, dræn og bede. Køb billige nøddesten i ønsket mængde. Dag til dag levering på Sjælland.

Hos Vognmand.dk kan du købe billige nøddesten i størrelserne 16-32 mm og 16-25 mm til faskiner, dræn og bede. Nogle foretrækker også de lidt større nøddesten frem for ærtesten, når det kommer til belægning af indkørsler og gårdspladser.

Vi sælger to typer af nøddesten:

  • Nøddesten 16-32 mm er et bakkemateriale fra grusgraven. Stenene er i mørke nuancer med en kantet facon.
  • Nøddesten sø 16-25 mm er et sømateriale fra sø og hav. Stenene er i lyse nuancer med en mere afrundet facon.

Vi er beliggende tæt ved grusgraven, hvilket giver os mulighed for at tilbyde nogle ekstra lave priser på sten og grus. Derudover tilbyder vi hurtig og fleksibel levering, da vi gerne vil bakke op om dit projekt og gøre det så nemt og bekvemt for dig som muligt – uanset om der er tale om et privat projekt eller et erhvervsprojekt.

Levering af nøddesten i løsvægt

Vi leverer nøddesten – og alle vores øvrige materialer – i løsvægt. Det gør vi, fordi vi er overbeviste om, at det er den nemmeste måde at modtage materialer på. Dels er leveringen meget fleksibel, da vi både kan tippe af og grabbe over hæk og hegn – og dels slipper du for emballage, som efterfølgende skal bortskaffes. En bunke sten kan desuden ligge ude længe og i al slags vejr uden at forringes.

Du bestemmer, hvor din levering af nøddesten skal læsses af. Det gør et haveprojekt meget nemmere, hvis stenene er indenfor rækkevidde – og hvis de ikke skal flyttes unødigt igen efter levering..

Hvad bruges nøddesten til?

Nøddesten er sten med en størrelse på enten 16-32 eller 16-25 mm; cirka svarende til størrelsen på en valnød (deraf navnet). Stenene er henholdsvis sø- og bakkemateriale.

Udseendemæssigt er der forskel på, om de er udvundet fra hav eller fra grusgrav. Begge slags sten er særdeles velegnet til at lave faskiner og dræn. De afrundede nøddesten fra sømateriale er mere runde i faconen og lysere i farverne. De egner sig dermed også godt i bede og som øvrig dekoration i haven. Nogle foretrækker også nøddesten i indkørslen eller på gårdspladsen.

Nøddesten pris: Hvad koster nøddesten?

Nøddesten er et relativt billigt stenmateriale, som egner sig til mange formål. Den nøjagtige pris afhænger af type, mængde og leveringsform. Du kan udregne mængde og prisen på nøddesten via vores mængdeberegner.

© Copyright vognmand.dk