Fyldsand

Vælg fyldsand/sandfyld til sandpuder ved støbning eller til opfyldning af hul. Køb billigt fyldsand i ønsket mængde her. Dag til dag levering på Sjælland.

Fyldsand – også kaldet sandfyld – er et lerholdigt materiale, der giver et solidt underlag. Materialet er billigt og velegnet til at opfylde huller. Hos Vognmand.dk kan du købe fyldsand i løsvægt og bestille i både ton og m3. Vi leverer sand og andre materialer fra dag til dag på hele Sjælland.

Hvad er harpet sandfyld?

Harpet sandfyld er sand, der er harpet fri for sten. Vores harpede sandfyld er 0-8 mm i diameter, men indeholder kun sand og ingen småsten. Der er tale om et lerholdigt materiale, der giver sandet en orange farve. Lerindholdet gør, at sandet bliver meget kompakt og hårdt, hvilket giver et stabilt underlag.

Hvad bruges fyldsand til?

Fyldsand er – som navnet antyder – sand, der egner sig som fyld. Typisk bruges fyldsand som fyld i huller og render samt til rørlægning. Der kan med fordel lægges muldjord på toppen, så der efterfølgende kan sås græs på området.

Sandet udlægges i et lag på 10-20 cm ad gangen, hvorefter det stampes, inden der udlægges et nyt lag.

Fyldsand egner sig også godt som materiale til at lave sandpuder under bygninger, inden der støbes fundament eller gulv.

Fyldsand pris: Hvad koster fyldsand?

Sand er et billigt materiale, og fyldsand er ingen undtagelse. Det er generelt dyrest at købe sand i mindre poser og billigst at købe sand i løsvægt. Hos Vognmand.dk leverer vi altid sand i løsvægt; både fordi det er billigt, og fordi det er nemt for dig at modtage det sådan.

Den præcise pris på fyldsand afhænger af mængde og leveringsform. Vi leverer enten med tippelad eller grab; afhængigt af, om sandet skal leveres i indkørsel eller på byggepladsen – eller om det skal fragtes over hegn eller hæk.

Du kan benytte vores mængdeberegner til at få den præcise pris.

© Copyright vognmand.dk